IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Phyrrus #85227 Köszi a tanácsokat, azt hittem, nagyon rossz pilóta vagyok, és azért kapok ki mindig, ezek szerint nem csak ez az oka... látod, ilyen mélységbe bele sem gondoltam a dologba, csak érzem, hogy nem megy. kampánymódban vagyok, tehát valamennyire dróton rángat a Dgen által alkotott útvonal, de megpóbálom a tanácsokat követni. Az a baj, hogy mindig közvetlenül felszállás után már rögtön a nyakamban is vannak, tehát se magasságom, se sebességem nincs... jelenleg legalacsonyabb fokozatú oberfeldwebel vagyok, követnem kell a vezérgépet, ellenkező esetben rámordibálnak, meg hát ő hal meg ha nem fedezem, amit nem akarok, minden AI kollégára nagyon szeretek vigyázni :) Ha már itt tartunk, tudtok egy olyan il2 DCG verziót, amely rendesen együttműködik a 4.12.2 vel meg a HSFX 7-el? vagy bármi egyéb mission generátort, ami végigvisz a háborún az elejétől a végéig?
Megyek, megpróbálom meg 100x... energia, magasság, nem fordulok, rendben... az a baj, hogy ha nagy energiafölénnyel és sebességben támadok, kb 1 tizedmásodpercem van lőni, mert kifordul előlem...