IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Üdv a megszállottak közt!
    Elég sokat mentem anno a már nem létező WarClouds nevű szerveren, általában '44-es térképeken.
    Ez elit társaságnak számított a dogszervereken repülők közt, a hülyegyerekek hamar kikoptak.
    Tehát adott a probléma: a Shitfire csomót köt a Messzerre, a valóságot messze meghaladóan. Ez egy genny dolog, akárhogy is nézzük... (évjárattól függetlenül ez van)
    Ennek megfelelően én is elég unfair (okos?) módon harcoltam, becsületes manőverező légiharcban szinte lehetetlen volt nyerni.
    Mindig a fronttól legtávolabbi reptérre települtem.
    Nyugisan felszálltam - kelet felé.
    Felemelkedtem 6500-7000m-re.
    Ebben a magasságban zavartalanul elrepültem a legtávolabbi vörcsi reptér felé, a Shitek nem jönnek fel erre a magasságra, ők az "instant success" hívei (viszont a P47-esek szívesen lődörögtek ilyen magasan, de ez nem '41-es térképen volt)
    Ott "elbújtam a Napban" és vártam a startoló gépeket.
    Amikor elindultak a front felé, a magasból támadtam.
    Többnyire nem számítanak erre: egy sorozat, majd vissza a magasba. Nem szabad leállni fordulózni, ha nem esik le elsőre! (Juba, a bagdadi sniper -ha létezett egyáltalán- egyet lőtt, aztán ha talált, ha nem, lelépett onnan)
    Egy bevetés így 40perc körül volt. A győzelmek száma kevés, talán 3 volt a legtöbb egyszerre. Viszont kiemelkedően jó a túlélési arány...
    A lényeg az, hogy a saját gépednek megfelelő harcmodort erőltesd az ellenfélre, ne menj bele a neki kedvezőbe!
    Gondolj a '39-es szobránci légiharcokra: az elavult Cr-32-esekkel repülő magyar pilóták leiskolázták a tótokat a lényegesen korszerűbb Avia B534-eseik ellenére, mert rájuk kényszerítették a fordulóharcot, ami az olasz gépeknek feküdt.
    Hirtelen ennyi, bár vannak még apró, aljas kis trükkök... (közben elszopogattam fél üveg bort...)
    Egy aranyszabály a végére: minden kontakt ellenséges, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője!

Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.12.22. 22:20:41