IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Phyrrus #85223 Sziasztok, mindenki, zöldfülű új "kadét" jelentkezem Erdélyből, Tom bátorítása nyomán regisztrálok nálatok.
IL2 Sturmovik 1946-al játszom, 4.12.1m verzió, HSFX 7,0 moddal. Csakis egyjátékos modban, mert a multihoz sajna nem tudok hozzáigazodni sem időben, sem hardwareban, CoD-ről nem is beszélve...
Egy csomó kérdésem lesz, és mindet fel is fogom tenni, igen bizony, mert már 2004 óta mind gyűlnek ezek a kérdések, és csak most jutottam el hozzátok. De nyugi, persze nem egyszerre :) Remélem vannak még köztetek, akik az il2 1946-ot nyomják, vagy legalábbis emlékeznek még rá, mert én egyelőre technikai okok miatt ennél maradok.
Szóval akkor térjünk is rá mindjárt az első kérdésemre, amit legyetek olyan szivesek elolvasni, és megválaszolni, ha ráértek :)
Egy kis taktikai iskoláztatásra lenne szükségem, Emil 4-essel repülnék normandiában 1941-ben. az angolok Spitfireokat küldenek mostanában, akik feszt kifognak rajtam. Tamás jóvoltból valamennyire megtanultam a Hurrik ellen többé-kevésbé hatásosan felveni a harcot, erre most jönnek a Spitfirek, utálom őket. gyorsabbak, fordulékonyabbak, jobban emelkednek, zuhanásban is jobbak, teljesen kétségbe vagyok esve. Hogy lehet ezek ellen harcolni? Már nem is akarok egyet sem lelőni, csak túlélni a bevetést. Csak úgy hullanak az E-4 esek a csapatunkból, a szomszédos hadosztály már Franzokkal van ellátva, ők mőr mintha nemhullanak annyira. Szóval egy kis strategai oktatás kellene. Köszi előre is