IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #85214 A szerény angol ismeretemmel már írtam egy erre rendeltetett topikba, ahol elég sokan jelzik, hogy ez az 1.105-s tapasz valamit nagyon elbaszott náluk, de már megbántam! :D Megjött az első okos, aki szerint, ha egy 980Ti 30-40%-n ketyeg vsync off mellett, az nem CPU limit! :)) Sajnos annyira nem megy az angol, hogy elmagyarázzam neki, hogy téved... :(
A TiR miatt én alapból mindent vsync-l játszom... indítottam a BoS-t, repkedtem egy kicsit, de gyanús volt, hogy valami nem az igazi, először azt hittem, hogy megint a TiR szarakodik. Nézem az FPS-t, 60-n áll, GPU meg alig dolgozik, de amikor fordulok, mégis beesik 55-re, majd vissza áll 60-ra. Na mondom ennek kell az SSD. Átmásolom SSD-re, próbálom, ugyanez. Kikapcsolom a vsync-t, bekapcsolom a 60-s limitet, ugyanez a helyzet, itt már tudtam, hogy valami nem kerek. Kikapcsolok mindent (vsync, FPS limit), alig éri el az FPS a 75-t, GPU alig dolgozik, és eközben úgy akad az egész mint amit a CloD megjelenésekor az első videón láttunk.
Pár hónapja még a 290X-l, földön állva olyan 90 körüli FPS számot kaptam, most a 980Ti-vel, kapok 70-75-körül, miközben legalább ennek a dupláját kéne elérnie. Elkúrtak valamit rendesen... :)