IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • 77pxdumbo
    Gondolhatjátok, hogy én mennyire csalódott vagyok, és nem is annyira a pénz miatt. Lacával már akkor összehaverkodtunk amikor bőszen harcoltunk egymás ellen még az IL2 aranykorában. Ő VO.102-sként Gidáékkal én még 77.PX-esként. Nagyon sokat repültünk együtt akkor is, amikor másokkal nem jött ki olyan jól. Kecskeméti repnapokon pedig sok vidám órát töltöttünk együtt. Régebben már boltoltunk, igaz akkor én vettem Tőle karit és fizettem is rendesen.
    SnowFox DCS fórumban a rendőrséget javasolta, ami már nekem is eszembe jutott, de csak mint legvégső megoldás. Azért is írtam ide le a sztorit, hogy talán ezt elolvasva békésebb úton is elrendezheti még a dolgot.