IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • 77pxdumbo
    Egy kis OFF HerrLacáról
    2014 tavaszán úgy tűnt nekem, hogy Laca visszatér a repüléshez. Írt is pár ilyen értelmű postot, amikben még videokártya beszerzésére készült, de pill pénzzavarban volt.
    Gondoltam régi jó cimboráért megtesz az ember egy- két dolgot. Felajánlottam neki egy ASUS GTX 680 DCuII Top kártyát. Azt mondtam neki, hogy használja és ha beválik, majd később kifizeti, ha nem tetszik akkor meg visszaküldi és csak a postaktg.-et kell állnia. Ezt elég korrekt ajánlatnak gondoltam és Laca el is fogadta, így a karit elküldtem neki.
    Használta is a nyáron, reppentünk is párat, majd augusztusban rákérdeztem, hogy akkor mi legyen, mert több vevőm is lett volna rá (PHaprón meg volt hirdetve 60000 Ft-ért). Laca azt mondta, kell neki a kártya, nagyon jól működik és a 60000 Ft vételár is megfelel neki, amit hamarosan át is utal a számlámra.
    No itt van a bibi. Azóta sem láttam tőle egy vasat sem. Több mint egy éve telefonálgatok, írok neki privát üzeneteket, amelyek során mindig készségesen biztosít az felől, hogy holnap már utalja is a pénzt. Közben ugye rakosgatta fel sg fórumra a képeket a csodálatos pipa, majd azután borotva gyűjteményéről. Aztán németországban dolgozott, és elmondása szerint 7-800000 Ft-ot keresett havonta, tehát a pénz nem lehetett akadály.
    Azt is felajánlottam neki, hogy havonta 10-20e Ft-onként részletekben is kifizetheti, de ha végképp nem telik rá akkor szépen csomagolja be és küldje vissza a kártyát hiszen repülni már amúgy sem szokott.
    Ez tartott 2015 augusztus végéig. Azóta a telefonja nem fogadja a hívásomat, hiába próbálkozom lassan két hónapja elérni: semmi.
    Nem akartam ezt -és a nyilvánvaló balekságomat- közhírré tenni, mert eddig azt gondoltam, előbb utóbb majd csak megoldódik a dolog, de ezek után sajnos egyértelművé vált számomra Laca rosszhiszeműsége az ügyben.
    Ha még esetleg olvassa a fórumot és megkeres, tudatni fogom a nyilvánossággal.