IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • RepeszElek
    Azt hiszem alábecsültem én ezt a játékot, ez tényleg elég jó szimulátor..Azért az itteni játékosok nem szarral gurigáznak..
    Na most vagy beállok a warhtunderesek közé játszogatni vagy megtanulok "repülni" :)
    Nem is gondoltam hogy ti ilyen profi társaság vagytok. Most biztos jókat mosolyogtok rajtam. Hogyan kell felszállni??? :D
    Megpróbálom elsajátítani az alapokat és ha megy már és élvezem akkor veszek egy jobb joystickot vagy egy pedált de egyenlőre azt is élvezem amikor beindítom a motort.
    Tökjó a hangja :)

A kiképzésről az jut eszembe mikor Norbert Hanning német pilótának az volt a feladata hogy átképezzen bombázó pilótákat vadásszá, de nagyon lassan, kimérten irányították a Focke Wulf 190est és sehogy sem tudták hátuk mögött hagyni a régi szokásaikat viszont kötelékben gyönyörűen repültek:) Az akkor már magasabb rangban szolgáló bombázópilóták persze ezzel nem teljesen értettek egyet,
    Azért hogy megóvja életüket és bebizonyítsa igazát Nobert azt találta ki hogy a következő gyakorlatnál választhatnak egy gépet amit a legjobban szeretnek és ha ő három perc múlva nem kerül lövő helyzetbe akkor levizsgáztak.
    Másnak kérték az áthelyezésüket a bombázópilóták :)
    Ő azt vallotta hogy a fiatal és tapasztalatlan pilóta jobb alap ahhoz hogy veszélyes vadász váljon belőle