IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
pontijonny #82024 Ó azt a válogatós istenedet:)
Mi bajod a CLOD al? A BOS az xar:))))) de avval is .
Aránylag jó a repmodell (megengedő leszek így mindkettőben) jók a gépek,fogod és harcolsz.
Már sokszór mondtam,hogy ezek azért inkább harci rep szimek,és a harc adja a sava borsát,no meg azért a gépekre is kell figyelni.
Ha csapatban nyomod akkor istencsászár ,ha egyedül akkor is legalábbis én mindig élveztem.Taktikázni ,a másik eszén túljárni ,esetleg menteni az irhámat,mindezt úgy (most a CLOD ról beszélek),hogy korhűek a gépek,jól viselkednek,nagy batár a térkép,van 100 játékos ,így cél is ,de ha nem találtam az se volt baj.Persze kinek mi ,nekem az Angliai csata a kedvenc történelmi színterem (már a régi Il ben is az volt) .
Veled az a baj,hogy nem élvezed:)
Megfáradt vén trotty vagy már te is,és ezen egy csilli villi űber faxa szim sem segítene ,én azt mondom.Ahogy nekem sem,sőt Soltnak sem.