IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
croatianus #81651 Hát azt nem tudom, de ha emiatt pl. nem működne a "cool&quiet" nevű fícsör (ami leveszi az órajelet, ha nincs nagy munka), az cifra lenne. Tüzelőt megspórolná, az biztos. De akármit is jelentsen, a neve alapján nem túl bíztató a hiánya egy pont a hőtermeléséről híres CPU családnál.
De mindegy is, mert ez csak az amúgy "támogatott" procikra vonatkozik.
A support ezt tudta írni a 6300-assal kapcsolatos kérdésemre (arról egy szót se, hogy az "L"-es verzió hogy támogathatja, ha ez meg nem, pedig ezt kérdeztem):
"Thank you for your kindly mail and inquiry. About the issue you mentioned, we are not sure if you have purchased FX-6300. If yet, The CPU you want to use is not on the list, we do not recommend you using the CPU with your GIGABYTE motherboard to avoid unexpected system problem or hardware damage.
If you have bought the CPU, you may click here to download the latest beta BIOS and you may update your BIOS and test later. For BIOS update instructions, please click HERE. Please do not forget to load BIOS optimized default setting and please also do not try to overclock your system at this moment."