IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • repvez
    én ugy állok a fejlesztési dologhoz, hogy ha a mostani rendszeremen is elindul a mostani játékok akkor ha egy CPU és VGA párost fejlesztek az még jódarabig kifogja hüzni nálam, lévén, hogy ztem 4-5 éven belül nem várható egy ujabb simulátor ami miatt teljes mértékben uj alapokra kéne helyezni .
    Igy ha a legnagyobb ma még beszerezhető 8 magost AMD-t beszerelem még akkor is ha lassab egy intelnél ,de bőven fogja tudni azt a szintet amivel a jelenlegi szimulátorokat elviszi.Az hogy 70FPS helyett csak 50el viszi a játékot hol fog érdekelni.Ha jelenleg a 965x4esemmel mediumon tudok játszani akkor az ujjal meg pláne. Ezért nekem nem éri meg az intel árkülönbözetét.

Amig aktiv játéékos voltam addig egy CPU ciklus alatt 2 VGA csere volt majd ezután jött egy komplett gépcsere. Most már a 6-7. VGA generációt hagytam ki hd4850 es től), mert csak netezek és néha belenézek egy-egy játékba.