IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #81381 Olvasom én itt a hozzászólásokat és felháborít hogy már megint csak az offolás és a flém megy pláne mindenféle gyüttment friss regesektől... 

Na de úgy látszik itt ez a trend, és én nem kívánok trendkívüli lenni
croatianus: mondod, neked szénacéljaid vannak. A szénacélokra lehelet a legfinomabb élt húzni, ráadásul sokkal könnyebben, mint bármely rozsdamentesre. De pont ezért is ütötte meg a fülem, hogy te gyémántport használsz rájuk. Ez kicsit nem túl sok neki? Kicsit nem olyan mint ágyúval verébre effektus? Nem tartasz tőle hogy hosszútávon megeszi a gyémánt a pengét? Bár ugyanakkor mondod hogy 1500-as haidu köved is van amiért viszont Plusz Pontot érdemelsz (szóljatok a modinak
) mert a hazai ipart támogatod.
"A kerámia,vagy hasonló modern kövek jellemzően az amerikai piacra lettek kitalálva ,amolyan bolondbiztos cuccok, sok ész nem kell hozzájuk és jó élt csinálnak,míg egy természetes kő az bizony tapasztalatot igényel nem is keveset."
Lac... ööö izé akarom mondani pontosjóska barátunk ezzel a kijelentésével tökéletesen fején találta a szöget.
Nekem is pont ilyen hülye biztos -vagy ha egy japán műszaki szakkifejezést akarnék használni, poke yoke módszerű élezőm van.
Abszolúte semmilyen szakértelmet nem igényel. Annyira bolondbiztos, hogy nekem mint felhasználónak csak annyi a dolgom, hogy a pengét függőlegesen tartsam miközben lehelet finoman - hisz a fenésnek ez a lényege - szinte a kés saját súlyánál fogva vezessem az élszöget a már szögbe beállított kerámia rudak felületén. Én ezért is zengek ódákat erről az élezőről. És még azért, mert a kerámia annyira finom, hogy a víznek és a bőrnek gyakorlatilag semmi szerepe nincs. Felesleges beáztatni, hiszen nem porózus. Felesleges a bőr, mert eleve kész az él, a bőr már se nem ront se nem javít rajta. A szertartás annyiban kimerül, hogy előveszed, összerakod, használod, visszarakod, elteszed