IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
croatianus #80886 Na szóval.
Belinkelem neked ezt, mert ennél bíztatóbbat én sem találtam annak idején, minden fórumról ide irányítottak mindenkit:
freetrackhack
DE!
Nekem úgy tűnik, hogy én ebből semmit sem alkalmaztam, már csak azért sem, mert amiket itt ír mappákat meg fájlokat, azok nagyrésze nálam nem is létezik (2012-es bejegyzés).
Ráadásul, úgy látom, hogy nekem az eredeti "Headtracker.dll" van benn, vagyis a 19KB-os.
Úgyhogy inkább leírom, nekem hogy van:
A fent említett "Headtracker.dll" (19KB) bent van egyszer a DCS World/bin mappában, és van egy DCS world/bin/headtracker mappa, amiben szintén benne van ugyanez.
A gépekkel külön biztos, hogy nem szórakoztam, mivel nincsenek is nálam olyan mappák, amiket ír.
Azt még nézd meg, hogy a FreeTrack mappájában van-e egy ilyened: "TIRViews.dll", és, hogy ha elindítod a freetrack-et, az output-nál bevan-e pipálva a FreeTrack interface és a TrackIR interface is.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.01.09. 14:22:32