IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Én se tudom mikor beszéltünk utoljára. :-) Minden rendben velünk, már négyen vagyunk. :-D Veled mizújs?

Vissza a témához: A BoS-sal valóban van még egy probléma, az ára! :-) Én max. olyan 4000 ezer forintot adnék érte, de már azt is túlzásnak tartanám. :-D Meg egyébként is legfeljebb egy fél szimulátorra van összesen időm, és ez a CloD.

Amiről Kobold (lala42) beszélt az csak egy szerver, max. 100 fős, és estefelé tényleg nehéz bejutni rá. De valamiért ez, az ATAG a legnépszerűbb. Voltak online warok is (100 plusz gépes küldikkel), repültünk is rajta magyarok, Tom fogja össze a csapatot.

A CloD-ba nagy lehetőségek vannak, annak idején egy összfegyvernemi II. vh-s játék volt az ambíció. Mára a TF helyrepofozta a repülős részt, és vannak benne vezethető földi egységek. A netes része jó (eleve az online közösség fejleszti), ez a 100 plusszos szerverekből, warokból is látszik. Meg abból, hogy egy szerver - ha jól tudom - 1000-nél több objektumot is képes kezelni gond nélkül. Gondold el, 100 plusz gép egy küldetésben, lehetnék még AI-k is, aztán statikus gépek a földön, légvédelem a reptereknél, és még a földi és vízi egységek. Szóval iszonyat potenciál van benne.

Röviden ennyi. :-)

Tazar