IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Én kiprobáltama a Fókát, igaz tényleg csak pár kört mentem vele, de vezetett orsónál mikor a háton van a gép a botot előre nyomom akkor bedugózik.Illetve ha jobb lábaddal ha belelépsz a kormányba, és a botot balra nyomod akkor is! Földközelben biztos halál! Hát szerintem még kalapálhatják egy kicsit, habár kitudja lehet tényleg így repült, tudományosan nem tudom alátámasztani a kétségeimet, nem rendelkezek semmi dokumentációval, csak nekem ez olyan furcsa így ! Azért eddig mindenhol azt olvastam, hogy földközelben a fóka könnyen bedugózott ha túlhúztad, és azt írták, hogy könnyű volt túlhúzni! Hát ennyi... de ez nem mérvadó mert tényleg csak tíz perc volt míg próbálgattam! Talán este több időm lesz rá!