IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #78887 Na...ez dk2 volt. Még sok esetben nincsen megfelelően támogatva,és nem minden esetben kompatibilis a dk1 támogatottsággal. Viszont ahol működik, ott nagyon brutál. Konkrétan egy két esetben-főleg zuhanás szimulálásakor-rendesen mozog az ember gyomra, 5 emberen teszteltem, mindenki ugyanazt mondta az adott proginál-életkor:13-61-ig. Szóval ez nem kamu. Én magam ebben nem teljesen hittem, bár elfogadtam, hogy lehet ilyen..hát van. A felbontás ahol a program tudta a full hd, ott fps-ek esetében tök jó volt. Főleg horror, vagy mászkálós sötét helyes játékoknál. Máshol viszont, pl. dcs, nagyon kevés a felbontás. Az egy más kérdés, hogy a huey-nál mint egy fél hülye, meg akartam érinteni a kapcsolókat és közben hangosan röhögtem....mert egyszerűen ott volt előttem! Nagyon durván bent ültem a gépbe-na ezt megint nem gondolta, hogy ilyen remek lesz, már a dk 2-vel is. Az egyik horror demót végignyomtam, szeretem a horrort, gyenge idegzetűek ne próbálják és ez komoly. Nagyon tetszett az is. Ja és még egy dolog. Itt úgy tudtam tájékozódni, mint igazából,(fps-ről van szó) egész komolyan meglepett ez is. Ha lenne rá felesleges pénzem már most vennék, de azért átlag pénzel rendelkezőknek nem ajánlanám, ja és még tényleg van mit fejleszteni, mondjuk hirtelen csak a felbontást tudnám kiemelni. egy biztos..a teljes verziót megveszem..tuti.