IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Elég volt ,hogy a szomszéd röhög rajtam:) Nem vagyok én udvari bohóc!
Amúgy is a tököm tele mindennel. Főleg a szomszédsággal.
Az odáig rendben van ,hogy néha havonta egyszer összeröffenünk ,beszélgetünk stb. Na de ezek itt rákaptak a hétvégi sütögetésre. Eleve avval kezdődött,hogy a múlt hétvégén szóltak,hogy menjünk át mer közös sütést szerveztek. Mondják ezt akkor amikor teleettem magam . Semmi kedvem nem volt hozzá,húztam halogattam,de ezek a két nyüzsi szomszéd 10 percenként zaklatott. Na lementünk. Mondják egyek ,igyak.Mondom köszke de sem éhes ,sem szomjas nem vok. De mért? Mert ettem bazdmeg azért!!
Na ennyibe maradtunk,erre ma ahogy tevékenykedem ,és közben a kerti grillbe életet lehelek,(mert vettünk husit) jönnek megint tálakkal,hogy ami a hétvégén megmaradt azt most kisütik és menjünk. Mondom ,ember! már izzik a faszenem a hús bepácolva a sűlt krupmli serceg ,bocsi de én ezt már végig csinálom ha elkezdtem. De akkor is ,menjünk mert az milyen qva jó ,iszunk eszünk beszélgetünk. Asszony kezdett csitítani,mert látta ,hogy borul el az agyam,így nem szóltam semmit. Na sütögetek ,erre megjelennek,hogy mért nem megyünk. Elszakadt a cérna.
Megkérdeztem,hogy netán a jó édes anyámék e ők,hogy be kell számolnom a perceimről,vagy mégis mi a faxt gondolnak. Nem megyek ,mert ,akármiért!
Mi a retket erőltetik rám magukat? Ha akarok beszélgetni velük majd kezdeményezek. Mit képzelnek az emberek? Mé nem hagynak engem békén?
Eszem faxom megáll.
A lényeg ,hogy elég fagyos lett a hangulat ,asszony szerint paraszt voltam,de szerintem meg nem,mert nem vagyok én köteles elszámolni a dolgaimmal a szomszédok felé,és magyarázkodni sem óhajtok. Egyszer mondtam,hogy nem,értsenek a szóból.Pont:)