IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Figyu:) Én megértelek,ezt választottad hivatásodnak és látni azt ,hogy (most vulgáris leszek) szarba se veszik az embereket biztos nem jó dolog.
Pl a ruházat. Ez a minimum ami elvárható lenne egy mai hadseregben,hogy jó minőségű dolgokat kapjanak a katonák. És nem is nagy pénzekről beszélünk,nekem most hozott cimbim olyan bakancsot 25 pénzért amilyenbe 2 évet lehúzott afgánoknál ,és az a terep nem egy cipő kímélő hely mint tudjuk,az övéről nem mondod meg ezt első ránézésre. Igaz USA gyártmány.Bates.
Evvel csak azt akarom mondani,hogy már az gyalázat amibe öltöztetik a bakákat,sokan saját pénzből vesznek normálisabb cuccokat maguknak.
Akkor mit várunk miről is beszélünk.
Legyen mindenki biztos abban,hogy mint mondtam a magyar haderő az talán a legutolsó szempont a döntéshozóknál,ha nem lennén Nato tagok még ennyit sem költenének a dologra.
sakkay nak igaza van. Kár azt a keveset is belefeccölni ,vagyis pontosítok. Abból a kevésből ami azért szép summa így is csurran cseppen ide oda,csak oda nem ahová kéne. A civileket meg hidegen hagyja ez az egész nem érinti őket (jelenleg) és megvan a maguk gondja e nélkül is.
Jelzem ha önvédelmi célra kell a honvédség ,akkor arra is lenne megoldás nem kéne borzasztó technikát fenntartani ,csak más szemlélettel kéne hozzáállni. De így ez csak a vicc kategóriába tartozik ,ezt tudja mindenki.Én aszondom kár beletenni egy forintot is ebben a formában.