IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Urak ,urak:)
    A hadsereghez pénz kell ,mégpedig kúrva sok.Lévén semmi hasznot nem hoz,és úgy vélik ( ez nem feltétlen igaz) nincs is rá szükség jelen helyzetben ,ezért a mindenkori magyar kormányzat magasról szarik rá,annak ellenére is ,hogy a szövetség a NATO előír dolgokat. Már csak annak okán is,hogy csóringerek vagyunk, no meg inkább elteszik zsebbe a lét bizonyos körök mert az a biztos. A baj akkor lenne ,ha valakik úgy gondolják egyszer csak,hogy kell nekünk ez a terület ,de ennek valljuk be jelen helyzetben nem sok az esélye ,legalábbis a közvetlen szomszédságunk tekintetében. De ha mégis úgy gondolná valaki akkor lássuk be nem lenne nehéz dolga,persze ha más nem szól bele. Ez van ,ez a szomorú valóság.
    Amúgy ki a reteknek kellene ez a elbaszott ország?
    A hadseregünk az még viccnek is rossz ez tény,az ,hogy a különleges alakulatok jól teljesítenek nemzetközi versenyeken ,és egy két vadászpilótánk annó kijutott nemzetközi megmérettetésre és címeket kaptak ,az kb a szart sem ér kategória. A legegyszerűbbet mondom. Szerintem nem tudnának összeállítani saját erőből egy normális utánpótlás szállító konvojt, ha már a "csapataink" harcban állnának ne adja az isten. Fél óra múlva lőszerük nem lenne.
    Én beszéltem harckocsizóval tavaly ő aszonta,hogy ugyan van 15 darab ,de jó ha 5-7 bevethető ezekből. E van.
    És akkor ott van még az,hogy a 20-30 éves korosztály ,már semmi féle képzést nem kap kapott akár csak a kézifegyverek használatát illetően,a fegyelemről ami lássuk be hozzá tartozik a katonásdihoz már nem is beszélve.
    Ha baj van,lenne én csak annyit mondanék. Fussunk!!!