IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Persze ,hogy kevés az a gépmennyiség. Ez egy játék ,valamennyire szimulálja a dolgokat ,de még így sem lehet ezzel a tekintélyes gépmennyiséggel átfogó stratégiákat megvalósítani,mint annó az életben. Ez egy korlát ,amit vagy elfogadtok és csak ez alapján hoztok döntést ,vagy mint már mondtam elaprózzátok magatokat.Eleve tudni kellene,hogy egy egy fontos cél leküzdéséhez (optimális telitalálatot elért bombázás esetén) mennyi bomber is kell.Elég 2-3? Vagy több. Én mindig azt mondom,hogy együtt kell tartani őket mert csak így lehet megvédeni ,persze mint már írtam nagyon sok vadásszal.
A védelmet pedig el kell tudnia látni egy 5-6 fős profi századnak a saját terület felett.
Van előre jelző rendszere a németeknek. Ha van az ,hogy működik?
Nem akkora az a partszakasz és a behatárolt terület,főleg a csatorna felől amit ne lehetne kontrol alatt tartani,főleg egy 5-10 es bomber köteléket azért ki lehet sasolni már elég messziről. Gondolom az angolok sem mennek többel. Ezek leküzdéséhez elég az a pár gép,a védővadászok sem lehetnek sokan ,hiszen akkor nekik meg nem marad gépük anglia felett,a számok őket is befolyásolják korlátozzák.
Vagy ! Fel kell szállni 20 vadásszal és harcba csalni a spiteket hurrikat,majd miután a lőszerük elfogyott meg a benya,akkor engedni felszállni a bombereket némi kísérettel. Ennek is van veszélye,de egy alternatíva ez is. Bár nem hinném ,hogy totális vadász fölényt ki tudnátok harcolni,főleg a hurkány miatt.Mindenféle képen szopás.
Szerintem tök mindegy mivel kezditek,jobbról ,vagy balról az a lényeg,hogy minimális veszteséggel minél több kárt kell okozni nekik.
És éppen ezért nem kell sok célpont ,hanem 1-2 azok is közel egymáshoz.
A köv hétvégén arrébb mentek.