IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Eszembe sincs beleszólni a nagyok dolgába:)
Hová gondolsz.
DE! Nem így történt . A 110 esek ahogy fordultak akkor hullottak a bombák,ergo nekik időveszteségük volt pontosabban értékes perceket töltöttek a veszélyeztetett terület fölött. Pusztán nem volt jól összehangolva. Ha meg ott voltak a BF ek akkor hogy lőtték le a bombereket?
Támadni mindig túlerőben kell,ez régi ám de igaz katonai alapszabály:)
Ha az a tíz gép ott van pluszban velük talán nem lövik le őket.
Nekem az egálra hozott vadászveszteség nem jelentene megelégedést:)
Gondolom ők is bombáztak ,ha jól értettem egy reptereteknek annyi.
Így mínusz 5 géppel zártátok a hiriget ,ami tendencia ha folytatódik ti veszítetek. Vagy nem jól látom?
A felderítőt meg nem fogják meg ,mert a francia partoknál felemel 6K ra átballag ,majd majd végig szágúld a partszakaszon vigyázva,hogy 3 K alá ne menjen ,persze figyel körbe és kitér ha kontaktot lát. Nincs az a spit ami 3K-n vagy fölötte utoléri . Akik meg hurrik 7 K-n vannak észre se veszik.
De nehogy félre értsd ,csak tanácsot akartam adni , a ti dolgotok mit gépészkedtek,nekem úgy nagyjából mind1:)