IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Johann Wind
    Amikor a németeknek az elfogott orosz szerelők megmutatták hogyan kell télen beindítani a gépek motorját és tüzet gyújtottak a motor alatt, a németek fejvesztve menekültek ki merre látott, mert attól tartottak hogy a levegőbe repül az egész gép.:) Ezután viszont átvették és működött, csak kevés baleset történt, szintúgy mint amikor benzint kevertek az olajhoz, az is orosz találmány volt. A két keréken gurulni az állóhelyig dolog nagy mestere egy Walther Heck nevű ász volt a JG54-ből, ő már régen kiszállt a gépből, míg a többiek még javában S-eltek az állóhelyük felé gurulva, sztem ezt azért kellett érezni, párszor a régi Il-2ben elszórakoztam vele én is és nem vágott földbe a légcsavar, de nem szórakozom azért ezzel túl sokat.:) Én inkább szerelőt ültettem volna a szárnyra.:)