IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ma volt egy kis időm ,gondoltam egy uccsót molyolok még.
    Fent kepeckedtem vagy 5K-n ,látom Dower előtt alacsonyan libeg egy kontakt.
    Lehatoltam vagy 700 al ,egy ovál szárnyú volt de mire utolértem kényszer szállt (biztos meglőtték már) így hagytam a fenébe. Keletnek emelkedtem ,elértem Manstont ,de éppen hogy 2K-n lehettem a légvédelem veszettűl baxogatott ,na mondom menjek csak békésebb ajerba. Kimentem a tenger felé ,kukkolok körbe hát egy ezressel felettem keletre egy kontakt erősen tendál felém. Felé vetem az irányt elsuhanunk egymás mellet egy spit volt. Én követem a tekintetemmel miközben emelek és erősen fohászkodtam,hogy csak ne legyen valami ravasz róka. Na a koma ahogy elmegy mellettem süllyedve berántja balba és lefele nyomva fordul veszettül. Akkor már vigyorogtam. Nem is foglalkoztam vele tovább ,szépen kapaszkodtam ,majd kis idő múlva körülnéztem ,ott variált alattam úgy 8 órámba vagy ezeröttel lemaradva. Nem is értem ,hogy tudott bő egy ezres magassági előnyt így eldobni. A harmadik rácsapásnál (mert húzta derekasan mindig amint közelítettem) elkaptam a mociját ,ugrott is. Valami Jingjang nevű vagy ki volt ,amúgy ügyesnek látszik mert mindig sok lelövése van. Írtam is neki csupa jóindulatból ,hogy én nem ai bomber volnék:) Nem reagált:)
    No ennyit az év uccsó repüléséről:)
    Buék srácok.