IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tesztelgettem ezt a peccset, nekem tetszik. A mesza stabilan repül nagy állásszögön is (igaz, az angol gépek is), de lebillenésre, alacsony sebességre ugyanúgy vigyázni kell. Szerintem egész jó lett, de persze majd tesztelgetni kell. Hangok, nyomjelzők tényleg sokkal jobbak. A 100 oktános Spitet úgy szét lehet hajtani, mint a pinty, még boost nélkül is. Szívótérnyomásra, fordulatszámra végre nekik is nagyon figyelni kell. Szerencsére nem dodzsemre csinálták az új angol gépeket. Ahogy észrevettem a mixture-t is sokkal pontosabban kell kezelni, ez főleg az olasz gépeken jött elő most, de a későbbi orosz gépeknél ez is szívás lesz a vereseknek. A gépek festése tök jó, a kopás fémesen csillog, a gépeknek fémszerű kinézetük van. Nagyon pöpec.
Negatívum is van persze, volt pár fagyás, a dump fileokat elküldtem, majd kezdenek velük valamit. Az ATAG viszont játszhatatlan volt, 15 percenként ledobott mindenkit a szerver. Ha este rendben volt nektek, akkor ez valami ideiglenes hiba lesz remélem.