IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Elsőre.
    Tenger felett 5vs5 vagy 6 nem tudom de fix 60fps . Odaragasztották.
    Textúrák a kabinban . Amit én észrevettem az az ,hogy a kabintető kicsapódás gátló huzalja,hol olyan mint egy damil,hol szivárványos ,hol mittudomén milyen de nem drótkötél az ziher.Az E4 érezhetően javult,emelkedésben mintha jobban tartaná a kraftot. Aikkal nem foglalkoztam.
    London.
    Semmi változást nem tapasztaltam FPS terén,viszont a Temze bűn ronda.
    Bár régen néztem lehet ezelőtt is ilyen volt?
    Szárazföld felett ,kisebb városoknál ,falvaknál átlag 50 fps,de ez régen sem volt más. Bár néha kiír 64 fps-t is amit nem értek hiszen vsync be van kapcsolva és a monitor 60as.
    Mindent összevetve így elsőre én nem tapasztalok dupla fps növekedést ,a gépek kezelhetősége olyan mint volt,mármint a BF eké.
    Remélem nálatok mások a tapasztalatok,de szerintem ez még nem az igazi. Sőt!
    Persze ez maximum beállításokra érthető ,hangsúlyoznám.Fű ,fa ,kisfaxszom bekapcsolva.