IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ezt olvastam én is, de ez is csak a fórumozók találgatása.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Olvastam olyat is, hogy megjelenés előtt kiszivárgott a történet, ezért gyorsan összecsaptak egy újat, és ennyit sikerült összehozni. Kiadás előtt nem sokkal állítólag a sztori íróját is lecserélték, sokan ezt tartják a fő indoknak. Mások a Bioware-t okolják, hogy a francnak akartak ilyen epikus, drámai befejezést, egy többször újrajátszható RPG-ben egyszerűen nem lehet így elqrni a végét. Kinek lesz kedve ezek után többször is végigjátszani, ha tudja, hogy mindenképp kinyírnak mindenkit? Van aki azon spekulál, hogy az egész egy jól felépített PR munka, hogy a későbbi DLC-ket eladhassák - kiadják ilyen történettel, de ha normálisan akarod befejezni, akkor vedd meg a DLC-t (ez a "csak álmodja" dolog is erre hajaz, mert amit "nem álmodik" azt majd megkapjuk DLC-n?).
    Nem csodálkoznék azon, ha visszakoznának, egyre durvább ami a fórumokon megy. "Shitstorm" a jó kifejezés erre :) A Bioware játékok és DLC-k bojkottja, a facebookos tiltakozások (csak első nap több mint 40000 "dislike", hatalmas szám), a különböző játék értékelő oldalak szervezett lehúzása (mindenhol 90% fölött vannak a hivatalos értékelések, a játékosi meg olyan 30% környékén). A játék befejezése a Bioware fórumozók 95%-a szerint szar. PR szempontból a első hetében ez biztos rémálom, de ha nem lépnek, akkor az eladásaik esni fognak - és a fejeseknek csak ez számít, én viszont ebben bízom, mert amíg "fentről" leszarják a dolgot, addig nem fognak pénzt, munkaerőt és időt áldozni semmilyen javításra

Lacáéknak mondom, ezt 1C-vel és Clod-al azért nem lehet összehasonlítani, mert a clodnál bevallottan szar amit kaptunk, a készítők mondják hogy javítják, és dolgoznak is rajta. Hogy mikorra és hogyan, az más kérdés, de a Bioware ezzel szemben azt mondja, hogy semmi baj a játékukkal, ezt így is akarták, ezen nem változtatnak. Lesznek majd DLC-k azokat vedd majd meg (ezt volt pofájuk kiírni a játék befejezető képsoraira is). És ez teljesen ellentétes mindennel, amivel a játékot reklámozták, szal valszeg az a feljelentősdi meg is állná a helyét. Clodnál ez neccesebb, ott egy év, és 5-600 játék óra után melyik bíróságnak adod be, hogy játszhatatlan a cucc, és nem azt kapod amit mondtak?