IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Horváth György hadnagy temetése
    A hadnagy 1945 február 19.-én tűnt el Esztergom térségében Me-109-es repülőgépével. és földi maradványai 2009-ben kerültek elő Búcs község mellett.A Magyar Roncskutató Egyesület kutatói, az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis kutatói és a szlovákiai kutatók közösen tárták fel a pilóta sírját.A hadnagy földi maradványait 2010 október 1.-én Magyarországra szállították.Közvetett bizonyítékok alapján sikerült a pilóta személyét azonosítani (rendfokozat vállap és trikoloros vezérsík). Horváth György hadnagyot katonai tiszteletadással helyezik örök nyugalomra 2012. február 19-én vasárnap 12 órakor Vasváron a köztemetőben.
    forrás: Magyar Roncskutató Egyesület.

Amikor megtalálták, azonosították, akkor a pumaszálláson is volt hír erről:
    Horváth György hadnagy és repülőgépének felkutatása

Horváth György hadnagy a 102-es vadászosztály pilótája volt, ami a 101-es Vadászeredbe szervezés után a 101/7. (Káró Ász) lett. Én a vasárnapom már nem tudom szabaddá tenni, de ha valaki tud közületek, menjen el.