IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Köszi. De ezt én is tudom:) Szerintem a srác is tudja,csak mindketten máshonnan közelítettük meg a dolgot.
Kiegészíthetjül még avval is, hogy a japók megszállottan műrepültek és ha valaki, mint pl az ausztrálok is spittel leálltak velük fordulózni akkor csúnyán ráfaragtak.
Azt kell látni,hogy ahogy minnél nagyobb teljesítményű gépek kerültek hadrendbe ,megváltozott a légi harc is. Asszem ez volt a vita tárgya,hogy a fordulékonyság mint olyan, fontos pont volt e a tervezésben.Mint kiderült a japóknál igen,de pl a németeknél,usákoknál nem volt szempont. Végül is az események eldöntötték szerintem melyik fél csinálta okosan. Ott van pl a Corsair. Gondolom egy zero körberepülte, már ha utolérte volna. Én mikor élőben közelröl láttam megmondom őszintén nem egy vadászgép jutott róla eszembe. Az valami akkora egy monstrum. De hatékony volt.