IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én is gyakorlok már szorgosan.
Ez a radiátor és légcsavar kontroll még kicsit nehézkes repülés közben. Általában 10-15 perc alatt elfüstöl a motor, vagy marhára rázkódik a gép full gázon. Megsütöm vagy lefagyasztom? Nem tudom.
Az óra a jobb oldalon hogyan mutatja a szöget? A 12:00 az melyik állás? Legnagyobb vagy legkisebb? Sehol nem találtam leírást róla. Zuhanáskor mire kell állítani? Valaki le tudja írni vagy dobni egy linket róla, hogy hogyan működik? Könnyebben megérteném. Az rendben, hogy 2300-on kell tartani a fordulatot, ez nagyjából megy is.
Ha jól láttam az olaj nem nagyon hűl le és nem is melegszik jelentősen ha nyitva van félig a hűtő. Jól látom? Arra nem is kell annyira figyelni?
Csak hogy biztos legyek benne mivel nem túl jó a németem, az AUF és a ZU (a radiátor karon előre ill. hátra) közül melyik a zárás és melyik a nyitás?
Köszi Srácok!