IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én kilóméterekről is látom a gépeket, de igen, volt benne egy olyan bug, hogy amikor váltotta a modellek LOD-ját (level of detail), akkor kb 1-2 km távolságból eltűnt a gép, és csak közelebb érve látszott újra. Ez zavaró, és a hivatalos fórumon szóvá is volt téve. Ma délután viszont 1v1-eztem Clod-al, és ezt teljesen biztosan állítom, hogy már nagyon messziről (5-10km kb) látható az ellenfél, közeledve végig szépen követkető, sehol nem tűnik el, és nincs akadás a LOD-ban sem.
Amit nézz meg, hogy a játék felbontása az a monitor natív felbontásán menjen, hogy a driverek a legfrisebbek-e (nVidia 280-as fölött legyen, ATI-t nem ismerem). Az élsimítás szebbé teszi a játékot, de olyan szépen, zokszó nélkül mossa bele a talajba a messzi gépeket, hogy el sem képzeled. Nekem il2-ben is ki volt kapcsolva. Randa tudom, de legalább látok messzire. A játékban állítható egyéb videó beállítás elvileg mindegy, hogy hol áll, a modell részletesség vagy a textúra részletesség, talaj shader, stb a látótávolságokat nem befolyásolja.
Ezeken kívül viszont más lehetőséged nincs, az már csalásnak számít.