IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    A kezdetek kezdetén megegyeztünk, hogy nem lesz téma a politika. Én anno repültem wart olyan gyerekkel is, akinek hót ellenkező világnézete volt. És mégis segítettük egymást. De politikáról egy qrva szót nem szóltunk. Azt szeretném, ha ez így maradna.

Másrészt a videók az egy más tészta. Viszont olyan hozzászólás is törölve lett itt már, amelyek egy bizonyos I. vh-ús őrvezető művéből idéztek. Most meg egy olyan rendezvényt reklámoz valaki, amelyen egy olyan ember is részt vett és támogatott, aki remélem, hogy a börtönben rohad meg. (GY F-ről van szó.) Az már a dolog külön szépsége, hogy mindkét hozzászólást ugyanaz az ember tette. A Mein Kampf-ost is, és a mostanit is. Azt hittem eddig, hogy Gy. F. és a bajuszos őrvezető rajongói köre között nincs átfedés. De tévedtem, nagy a világ állatkertje, és úgy látszik alacsony a kerítés.

Én azt javaslom, hogy a topik békéje érdekében töröljük a vitatott hozzászólást, és minden ehhez kapcsolódót is - beleértve ezt is -, és tartsuk magunkat az általunk lefektetett szabályokhoz. Köszönöm!