IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #45260
    Augusztusban vonultunk, 8-an voltunk egy szobában, akikkel együtt húztunk surranót, de max. novemberre mindenkit dobott a akkori párja.
    Mondjuk én november végén mehettem először haza, nem is csodálkoztam rajta nagyon, de a többiek is így jártak, pedig a bevonuláskor ment mindenkinél a "holtomiglan-holtodiglan" ígérgetése, meg a nagy sírás-rívás. Volt egy mikepércsi haverom, ő volt a Csepel sofőrünk, vele nagyon szeretünk hétvégenként kiülni a kapuba a század padjával a látogatókat várni, de a fő esemény az a fiatal lányokon való szemmerengtetés volt, akik jöttek a laktanyába látogatóba. Evvel vigasztalódtunk. A másik szórakozásunk pedig az volt, hogy írtunk az "IM" magazin társkereső rovatába mindnyájan és a kapott leveleket vasárnap délután közösen olvasgattuk el, amikor ment a B. Tóth féle poptarisznya, ami a mai ker. rádiók elődje volt, vagy az Ö3 rádió, ami meg a Danubius elődje volt és közben meg iszogattuk az 5 l csemege uborka üvegébe bekevert limonádét, amit a konyháról spejzolt cukorból és citrompótlóból kevertünk. Micsoda boldog idők voltak.