IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Így a könyvekkel kapcsolatban szeretnék elmesélni valamit.
Nem tudom most miképpen van de annak idején Körmenden volt külön felnőtt és gyerekkönyvtár. A gyerekkönyvtárba jártam nagyon sokat, szinte minden szabadidőmet ott töltöttem. Mégpedig azért mert a könyvtáros néni (Piri néni) egy tünemény volt. Nagyon szerette a gyerekeket. Délutánonként mesélt nekünk, filmet vetített (No, megállj csak! és hasonlók). Tudta, hogy melyik gyerek mit szeret olvasni és ez alapján segített könyvet választani. Neki köszönhetem például azt, hogy sikerült elolvasnom (többek között) Rifat Ilgaz - Kopasz Mahmut diákjait, Kiss József László - Parancsolsz egy kézigránátot? vagy éppen Jékely Endre - Nagyvadak közelről (ezt már megtudtam venni, az előző kettő sehol nem található).
Azóta is hálás szívvel gondolok Piri nénire, talán nem is múlik el úgy egy hét, hogy ne jutna eszembe.