IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
most lehet hogy megköveztek, de én Rejtőt nem szeretem. Nem tetszik a humora, a stílusa. Én nem tudok rajta nevetni, még mosolyogni sem. Ellenben Moldova György írásait nagyon szeretem, a Magyar Atom az egyik kedvencem. (ajánlom az "Égi Szekér" című könyvét minden repülést szerető embernek, a mezőgazdasági pilótákról szól)
A másik nagy kedvencem a "Nem kell mindig kaviár", egy német fickó történetét meséli el a 2. hv alatt, akit egy félreértés folytán majd az összes titkosszolgálat beszervez, aztán üldözik, stb. A hidegháború alatt pedig az amcsiknak dolgozik, sőt köze volt F.G. Powers lelőtt u2-es pilótához is.
A meglepő a könyvben az, hogy azt hinnéd ilyen nincs, mese az egész, pedig megtörtént eseményeken alapszik, és izgalmasabb akármelyik kitalált James Bond filmnél.