IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Johann Wind #44916 Az én első könyvem a Kincskereső kisködmön volt, azóta imádok olvasni, gyerekkoromban apám megszerettette velem az olvasást.:)Emlékszem esténként leültem, csináltam magamnak egy nagy adag teát és Jim Corbett könyveket olvastam, az Emberevő leopárdot és az Emberevő tigriseket, természetesen azért teát ittam, mert Corbett is teázott.:)
A kötelező olvasmányokból viszont csak a Kincskereső kisködmönt az Egri csillagokat, a Kőszívű ember fiait és a Légy jó mindhaláligot olvastam el, többet nem, mert az az én nagy bajom, hogy ami nem érdekel, azt egyszerűen nem tudom elolvasni, ilyen pl.Szigeti veszedelem is.Rengeteg töri könyvet olvastam már, pl. a hajja és fiainak a 20.századi hadtörténet sorozatának kettő kivételével az összes részét + az összes Tobak Tibor által írt könyvet is, most éppen a Török Benjámin által írt Háborús emlékek című könyvet olvastam ki.:)
Bocsi hogy kicsit nosztalgiáztam.:)