IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Nem is tudom miért nem tűnt fel a rovásírás vagy a név maga. Ha még nem mondtam volna, akkor Isten hozott testvér!

off

Tudjátok és régen, fiatalabb koromban qrvára nem foglalkoztam azzal, hogy a határon túl is élnek magyarok (mondjuk annyira nem is volt ildomos foglalkozni vele). Egészen addig amíg ki nem mentünk az oroszokhoz gyakorlatra és Kárpátalján "lábon" mentünk. Munkácsnál pakoltunk le a vonatról és majdnem Ilyvóig mentünk (Lemberg vagy Lvov).

Na ekkor teljesen megváltozott a felfogásom. A magyarok lakta falvakban sírtak az emberek, virágot dobáltak a harckocsikra és a BMP-kre (mint a háborús filmekben) mert szegények talán úgy gondolták, hogy megyünk felszabadítani őket. Komolyan megrázó volt.
    Nos nekem azóta kinyílik a bicska a zsebemben ha valaki lerománozza az erdélyi magyarokat, oroszozza-ukránozza a Kárpátaljaiakat esetleg leszlovákozza a felvidékieket.

Elnézést ha ez itt valakit zavar.
    on