IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • hadtjuk
    Off
    Willenbrock
    Én a PG csak medium-on játszom, és csak kampányt nyomok. De érdekes lehet hard-on nyomni a csatákat. Csak lenne rá időm.

Laca
    Én még csak XP-ig jutottam az operációs rendszereknél. De már ott is nyögve nyelős az egérkezelés (amikor a ablakban arrébb akarsz menni a keretet csak érintgetned szabad, különben rögtön a végégállásig szalad). Ha sokszor használod a PG-t, akkor két lehetőséged van (Hardveres vagy szoftveres):
    1. Felteszed a vadonat új op. mellé a 98-at és, ha PG-ni akarsz, akkor 98-at indítod/átlépsz abba.
    2. Keresel egy Pentium 1-est (mostanába mindenki megszabadulni igyekszik ezektől) dobsz rá 98-at, meg a PG. Azt mehet a game. Én ezt művelem. Mert a jobb gépet a család nyüvi.
    On