IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • repvez
    visszatérve a filmre, régen is voltak ilyen dolgok, de akkor nem arra figyelt az ember, hanem arra, hogy lekösse és szorakoztassa az adot film.ÉS sztem ennek a filmnek az elejére se irták ki hogy true story.
    emlékszunk még ugye bizonyos mig-28-asokra(top gun) és F4-nek látszó mig-29-esekre és olyan légiharcra ahol légiharc rakétával löttek földi célpontot vagy forditva.(vasmadarak) és mégis mindenkinek tetszettek az akkori idöbe.
    SAjnos mostmár, hogy mindennek utánna lehet néni már semmi se lehet elég tökéletes és mindenbe bele lehet kötni.
    Igy elveszti az értelmét maga a mozi vagyis a szorakoztatást.
    Persze egy kicsit én is ilyen vagyok,mert a fenti helyzet a filmeseknek is nyitva áll hogy utánnanézzenek és ne legyen benne kiugroan nagy hiba ami értelmetlenné tenné az egész stroryt.