IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #41552 Zeke vs. Wildcat? Még repülnek azon a szerón? Vagy csak én nem? :))
Régen sokat jártam arra. A korábbi évjáratokat jobban kedveltem, amikor Zeroval P40 ellen kellett menni, de a késői Zérók vs. Corsair-ek sem veszett fejsze. Ha tényleg nincs ki-84, vagy NK11 (vagy mi) csak Zéró, nekem a kvetkező a taktikám:
Magasan repülök és ha még így van aki felülről csap, akkor éles kifordulás, de sosem nyomom le, mert
1) úgy is utol ér
2) hamar és könnyen szétesel zuhanás közben
A zéró nagyon jól emelkedik. ezt kell kihasználni. Szintben kifordúlni és emelni. Ezt az amerikai gépek (különösen a corsair) nem szeretik. Nagy magasságban még p-38 sem.
Amit írtam, inkább 1vs1 felállásra igaz. Ha egyszere több gépet kell lerázni, az szinte lehetetlen.