IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Tegnap volt fent egy magyar srác, aki torrenten vette, szal az online játékhoz -úgy tűnik- mégsem kell eredeti, csak hostolni nem tud. A saját host azért is nehézkes, mert le kellene tölteni repülhető mapokat, amiket alapból ad, azok nálam nem indultak el, nem tudtam oldalt választani, FMB-ben próbálkoztam, de kicsit bonyolultabb mint az il-2, nem szántam rá annyi időt, hogy kitaláljam hogy kell :)

Szervereket tényleg csak egyet-kettőt talál, egyik sem állandó szerver, én pl kétszer ugyanazon nem is repültem még. Esténként kell próbálni, TS-en fent vagyunk, ott beszéljük meg hova menjünk. Ha nem talál szervereket, akkor a tűzfalat kell megnézni, nekem pl az blokkolta.

Címeket nem tudok mondani, mindig változó.