IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    biztos vagyok benne hogy korlátlanul nem teheti, ugyanis te magad egy utcai embernek se mondhatod mondjuk jogszabáy szerint hogy p k.vaanyád, vagy, buzi vagy, vagy mit akarsz te k.csog, meg hasonlók, ha an erre tanu akkor ugytudom feljelenthet becsületsértésért vagy valami ilyesmiért. Biztos vagyok benne hogy ez a tanárokra is kiterjed és ha van tanud rá hogy vmi durván sértőt felháboritót mondott neked, akkor elvilegesen tehetsz feljelentést. De azért kérdezz meg előtte egy jogi embert is, amugy szerintem van olyan boszantó 4 leszúrt gumi, mint egy feljelentés, hatásosabb, gyorsabban megvan, és az eredméy biztosabb.
    de mondom, konzultálj ehez nála jobban értővel is lehet hülyeségeket irtam, de én vhogy igy tudom, az már más kérdés, hogy ki nem bicskával vagy ökölel intézi el utcán a hasonló ügyeket vagy szarik rá, ki az aki ebbő feljelentget