IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Zoli105 #30075 Talán jó film még a Battle of Bulge(A halál 50 órája). Na ez az egyetlen(Meg persze az angliai csata!csak ez angol film!) jenki film amit tetszett csak hát itt is a németek járnak rosszul !:( Bár egyszer az életben csinálhatnának olyan filmet amiben a németek nyernek!!
Lenne egy két ötletem!(pl Franciaország legyőzése vagy a Lengyelek Norvégok legyőzése ! akkor Afrikában mikor Rommel csapati még verték az angolokat!Vagy mikor az oroszokat űzték Moszkváig! Ilyeneket csak is dokumentumfilmekbe látni és ezt nem értem miért vagy talál még mindenki retteg a németektől!?????
Hát az Amerikai nép tudatlanságához hozzáfűzve : Mindig is tudtuk hogy hülyék még a saját történelmükkel és területükkel sincsenek tisztában ezért ők OSTOBÁK!
De azért mindenben vezetők akarnak lenni de közben semmit sem tudnak!
Istenem bocsánat már megint teleregényt írtam bocsi srácok ha elkap az írhatnék akkor ez van!