IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    OFF:

Magyarisztánt ... ezeket a szarakodásokat ... Biztos vagyok benne, hogy a Mig-es szarakodásnak és a RedBull-osnak is az volt az oka, hogy valamelyik "elbírálónak" túl keveset fizettek zsebre ...

Ne de amit tegnap mesélni akartam ... Elnézést, de offolok még egy kicsit:

Mikor kint voltunk War and Peace-en, 3 kisvárossal odébb volt csak szabad szálloda. 2 jóbarátommal voltunk, direkt az alkalomra vettünk magunknak "I Love Tanks" egyenpólókat :) Kint álltunk a szálloda előtt, cigizgettünk, vártuk a taxit, beszélgettünk magyarul ... kijött egy idősebb fazon majd ránknézett, elnevette magát, majd miután kiderítette, hogy beszélünk angolul, megkérdezte: "Ti is a Show-ra mentek?" - mondtuk, ja, csak a taxit várjuk - "Mondjátok le akkor, elviszlek benneteket."

Előállt egy kabrióval, amivel az utazás első 3 perce qrva nagy élmény volt, a következő fél óra kevésbé, ugyanis a picsánk befagyott a hátsó ülésen reggel fél 8-kor ...

De a lényeg: Kiderült hogy az úriember egy tanktulajdonosokat összefogó társaság elnöke, és elég sok mindent mesélt az ilyen rendezvényekről. Angliában sok ilyen rendzvény van (Szerinte némelyik kisebb még jobb is mint a WnP, mert nincs annyi ember, családiasabb a hangulat ...), ugyanis az angol mellett az amerikai haditechnika egy jó része is ott maradt a háború után, sok igen jó állapotban. Ezeket sokan felújítgatták, rengeteg magánkézbe került! (Több Willis Jeep-et láttam mint Kolozsváron Dacia-t!)

Biztos vagyok hogy emiatt könnyebb megrendezni egy 2-ik vh-s repülőshow-t is Angliában vagy Amerikában mint európa szívében ...

Egy jelenkori repülőshow "egyszerűbb", mert a bemutatóra a delikvensek a "saját lábukon" érkeznek. De egy (Vagy több) 2-ik vh-s géppel nem hinném, hogy ide-oda repülgetnek csak hogy megmutassák, irgalmatlan mennyiségű pénz lehet.

Sajnos család és lakás mellett most esélyem nem nagyon van megint kijutni, de qrva élet hogy a következő kiutazásom úgy lesz megtervezve, hogy pár napra leugorjunk egy ilyen helyre (Barátaim kint élnek ... Én voltam a hülye, hogy anno nem mentem ki velük ...)

Aki megengedheti magának, megteheti, hogy 1 hétre elutazzon angliába, annak érdemes úgy szervezni, hogy egy ilyen show beleessen a hétbe. Életre szóló élmény ...