IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zoli105
    Hát az nem megy olyan könnyem!Ahogy mondtam beregisztráltam magam a BoB oldalra és utána megcsináltam a szokásos lépéseket a megérkezett emailkor! na de mikor lobby-in bemegyek a cooperativ roomba és csatlakozom a játékhoz akkor ez egyik kölök elkezd kötni hogy nem választottam magamnak Squads ! Hát hülyén éreztem magam mert hirtelen azt se tudtom hogy mi van ,de rájöttem hogy mi a baj visszamegyek ozt látom vannak magyar századok gondolom csatlakozok valamelyikhez hát meg is gondoltam magam ,mert sajnos 1 hónapos kiképzések vannak ozt a játék meg 5 perc múlva kezdődött így visszaírtam a kölöknek hogy jó játékot de majd máskor játszok!Na de remélem nektek jól fog menni!:D