IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nekem spéci a szövi gépek közül a P47 a csúcs, valamiért nagyon bírom, a taktikája a fókáéhoy hasonló, csak jobban emelkedik és 10000 m fölött is rohadt jól megy, a P38 se rossz, régen a skyes of valoron volt egy map, normandia, ott P47 és P38 volt G6 meg A8 ellen, na ott jókat buliztam a fókák ellen, az A8 ast könnyen lefordulja, és a Tobak bácsi által elmondottak ellenére a messzer 6-7000 m-en ugyncsak bottal ütheti a nyomát. Amúgy a munkahelyemen megint elolvastam 10 év után a Pumák égen földön könyvet ,annyi külömbséggel hogy szinte átéreztem az egészet a végén szinte könny szaladt a szemembe.
Viszont találtam benne 1-2 apró hibát, pl vadászok előttünk 3 órában ami inkább oldalt lenne vagy a fotóknál, a levegőben repülő messzer az nem G6-os még véletlen sem g6 os hanem F széria (nincs dudor a motorburkolaton se kiálló farokkerék) Amúgy 6 év IL2 után piszok jó könyv, kár hogy oleg nem olvasta, csak a Pravda korabeli harcjelentéseit..