IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #28132 Kedves Zsolt!
Nagyon sajnálom, hogy sikerült megbantanom téged, holott nem is ismerlek és ami a legfontosabb, nem is volt szándékomban.
Kissé ingerülten jöttem haza és jólesett kiönteni a bilit. Nem gondoltam bele, hogy ezzel vitát gerjesztek és tovább rontom az amúgy is paprikás hangulatokat. Szintén nem volt szándékomban. De már csak utólag.
Csak tudod gondoltam, hogy ha Felvidéken joguk van a Benes féle dekrétumokra hivatkozva gyűlölködni, a magyar történelmet meghamisítani, mitöbb állami jelképeinket lenyúlni és még nyelvtörvénnyel is megalázni minket, akkor kérlek enged meg nekem is azt a luxust, hogy én is kifejezzem a fájdalmamat még ha az egy kicsit nyers is.
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy itt nem a tóth és magyar között van a viszály, hiszen 1100 évig éltek éltünk nyugalomban békében mitöbb oltalmaztuk őket töröktől, tatártól, osztráktól ahogy tőlünk kitelt és az egész nemzetiségiesdit is a habsburg (direkt kisbetűvel) birodalom gerjesztette az oszd meg és uralkodj alapján, ahol a trianoni béke volt a hab a tortán ami ráadúl hiszed vagy sem, sosem lépett jogilag hatályba. De ezt az egész szart ficó féle hegyiparasztok tovább gerjesztik mert bevannak szarva egyrészt (hogy egy mesterséges állam mesterséges történelemmel amit még a nagymúltú polgárias Csehország is kivetett magából és sosem vállalt közösséget a szlovákkal mert épp annyira lenézi, bár az álláspontjukat nem értem), másrészt ebben keresnek legitimációt hatalmuknak és még sorolhatnám napestig de nem áll szándékomban.
Úgy látom a te családodnak is kijutott, de leszögezném, hogy sosem veled van a bajom, meg az átlag kisemberrel, hanem a rohadék mocskos szarkeverő politikusokkal.