IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Azért azt se felejtsétek el, hogy az a Mig polgári gép lenne. Mint ilyen, nem lehet benne katapult ülés! Én fel nem szállnék vele enélkül. Ti igen? De most komolyan. Amit meg máshonnan -pletyka szinten- hallottam, hogy a Goldtimer szűk költségvetésből dolgozik, ezért főleg eredeti (értsd: még fellelhető roncsokból kiszedett) alkatrészekből rakják össze. A Li-2 szépen felújított gép, csak dícséret illeti őket, de ez a Mig nem egy kategória azzal, terhelés, üzemeltetés szintjén sem.
Kferro, írod a hsz-ban: "5. Minden javítási dokumentáción biztosítottunk helyet a hatósági észrevételeknek de ezzel ők egyszer sem éltek, kifogást soha semilyen tevékenységünk ellen nem emeltek." - Hát... most tettek.
Magyarországon sajnos nincsenek sivatagok, vagy kiszáradt tengerek, amikben az ilyenekkel eljátszadozhat aki akar, ez egy sűrűn lakott ország, ahol a közlekedési hatóság erősebben felügyeli a légteret, mint a nagy vizen túl. Én is szívesen látnám repülni azt a gépet, csak a magyar viszonyok között nemtom képesek-e tényleg megbízható, 1000%-ig üzembiztos gépet összekalapálni.
A Corvus, amivel Besenyei repül most, az egy külön oldalt megérne. Ott is ment a sírás, hogy midnenki köcsögösködik velük, aztán mikor leesett az egyik gépük, meghalt két ember (azonnal "pilótahiba" volt) a hatóság ízekre szedte őket. UL kategória miatt egyátalán ki, miylen végzettséggel és tapasztalattal csökkentette a műanyag részeket, terheléses próbák nélküli műanyagok, valósnál többszörösen túlbecsült szénszálas teherbírás, gittelt szárny (!), satöbbi satöbbi. Érdemes a közlekedési hatóság jegyzőkönyvét elolvasni, milyen hihetetlen szabálytalanságok voltak ott (fényképek is vannak). 2007.08.02.-nél keressétek. link
Persze, Besenyei gépe már más építés -mondják- másik típus, én azonban egy gépet nem vennék ettől a cégtől, az ziher.