IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • zmok
    Régebben nagyon érdekelt a repülés, főleg ez a korszak.A 90-es évek elejétől rendszeres olvasója voltam a Top Gun- nak, aztán 8-9 év után ez "elmúlt" :). Teljesen véletlenül akadtam rá erre a játékra pár hónappal ezelőtt, Valójában ez az első játék, ami igazán leköt, előtte volt 1-2 másik, de pár hét után uninstall.....
    Most kicsit más a helyzet, úgy éreztem, hogy erre érdemes áldozni.Gyorsan vettem egy Cyborg Evo-t , meg egy Pro Flight Throttle Quadrant-ot, az egyik karra beállítottam a magassági trimmet, ezzel szoktam szűkíteni az íveket :) , mert néha nem bírom ki, hogy ne álljak le fordulózni. :D Kicsit necces, mert néha majdnem átesek... :) Kipróbálom majd a Herr Laca- féle harcmodort is.:) Beállítottam a csövek összetartását, köszi Székelyland!
    Nagyon köszönöm a tanácsokat!