IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ja és eszembe jutott még valami.
Ritka amikor emillel lefordul valaki ,köszönhetően annak ,hogy intenzíven használom a flaps-et. Mondjuk nekem X52 őm van és az egyik tekerőre van beállítva így nem csak combat,vagy landing állás van hanem fokonként finoman tudom állítani. Nagyon hasznos.
De mindennél fontosabb ,hogy soha (bármelyik gépre igaz) semmilyen körülmények között ne engedd hogy elveszítsd a sebességed. Dinamikusan repülj az a legfontosabb.Ha nem tudsz lőni ,hagyd és huss tovább majd a következőben ,vagy utána sikerül. Néha unalmas ez a típusú harcmodor de mindenféleképpen hatékony. Minap G2 vel nyugisan csapkodva 5 gépet lőttem,fókáról nem is beszélek ,mert azzal már tényleg uncsi volt.
Persze ehhez az is kell,hogy az ellenfél legyen annyira ostoba,hogy azonnal berohan a harcba és alacsonyan marad,mert ugye ismerünk olyanokat akik a 7 ezer méterről az istennek se jönnek le és az mán izzasztó tud lenni.Ott cseszhetjük az energia harcot.