IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Romeo One
    Ellencsűrtem, felhúztam, oszt nem változott semmi...
    1000-1500 körül csúszhattam bele, volt még némi időm próbálkozni, csűrővel, oldalkormánnyal, gázzal, gázfröccsel, gyk semmi nem változott, rezzenéstelenül nyomta a spirált, sebesség nőtt, magasság csökkent, paff.
    Soha nem repültem igaziból Messzerrel, úgyhogy nem tudom, mennyire volt élethű a dolog, de nekem tetszett, hogy jól lemodellezték a leárnyékolt kormányfelületeket.
    Ugyanerre pozitív példa, hogy légiharc közben sikerült berántanom egy elég durva dugóhúzóba. A megnyomom-ellencsűrök-ellenlépek éppen csak lassított a pörgésen, viszont nem volt magasságom, úgyhogy végső esélyként kib@sztam a futót meg az ívelőt, a forgás szinte rögtön megállt, és fűnyíró üzemmódban még éppen sikerült felvennem az orrát is.