IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A múlt ködébe vesző szép napon, bevetésről hazaérve a reptér előtt úgy koptattam el a sebességet, hogy levett gázzal S fordulókba rángattam a gépet, jobbra-balra. Már az első balrában egy kicsit túlhúztam, a gép egyből átbillent a jobb szárnyára és azonnal leadta az orrát. Rávágtam a teljes gázt, volt ott pedál, bot ide-oda, majd a néhány méter magasságban egyenesbe hoztam. Egy iskolakör alatt rendeztem a gondolataim és leszálltam.
Két V4-es pilóta éppen engem figyelt, ők csak annyit láttak, hogy háton/orral a földnek eltűnik egy domb mögött... majd pár másodperc múlva bömbölő motorral elhúz a pálya fölött. :D Én csak annyit tudtam mondani, hogy bazmeg, ők pedig nem mertek szólni, nehogy megzavarjanak a gépészkedésben. Akkor sajnos még nem lehetett felvenni a tracket, máig nem tudom, hogy hoztam ki.
Persze a legtöbbször nem jön össze a dolog, de mindig meg kell próbálni menteni magad és a géped is.